Become one of us

vi söker nu

Marketing Manager/Social media & Content manager

Vi söker en driven Marketing Manager/Social media & Content manager- som vill vara med på vår resa ut i vida världen till våra passionerade kunder med intresse för skönhet och ett vackert yttre. Om det så kommer till ett långt härligt skägg eller vackra mjuka lockar.

Det här är en unik möjlighet att joina oss på ett snabbt växande företag med varumärken inom skönhet för man och kvinna. HeadsUp bygger sina varumärken på känsla, kunskap och massa spännande vägar. Vi vill engagera oss ännu mer i våra målgrupper och till den resan behöver vi dig! Med mycket attityd, stilsäkerhet och lekfullhet kommer du komma långt.

Vi har utökat vår satsning inom e-handel och bäddar för en tillväxt på sociala medier och jobbar för att hitta nya kreativa vägar att förmedla vår passion för skägg-, hud-, och hårvård. Är du vår nya stjärna som kan leda detta arbete?

Om Rollen
Hos oss kommer du att vara oerhört betydelsefull i vår tillväxtsatsning när vi ska stärka våra varumärken. Du kommer driva Beard Monkey samt ellwo professionals sociala kanaler och själv ta initiativ för att öka antalet följare och skapa ett starkare och mer engagerat community.

I rollen ingår bland annat:

  • Övergripande marknadsansvar samt planering
  • Ansvara för våra webbshopar och sociala kanaler
  • Skriva texter och skapa content för flera plattformar (SoMe, WordPress och nyhetsbrev)
  • Ta och redigera bilder på ett sätt som passar varje enskild kanal, samt håller en hög kvalitativ nivå
  • Daglig publicering på Instagram, Facebook samt övriga kanaler vid behov
  • Starta, ansvara och projektleda samarbeten & crossbranding
  • Projektleda nya initiativ för att kontinuerligt växa och förbättra vår marknadsposition och webbshoppar
  • Omvärldsbevaka för att implementera nya trender, möjligheter och tekniker 

Varumärkena som du kommer jobba med :

Beard Monkey är ett svenskt varumärke för den moderna mannen.  Varumärket är utvecklat för att passa en bred målgrupp. Hos oss hittar du produkter för skägg, hår, hud samt rakning och doft.

Beard Monkey är utvecklat i Sverige med till största del tillverkning lokalt.  För att uppnå högsta möjliga kvalité har vi tillsammans med utvalda frisörer & barberare tagit fram produkterna för att uppnå den kvalité och känsla marknaden kräver. Med lång erfarenhet av tillverkning inom kosmetik så brinner vi för att få fram de mest högkvalitativa produkterna.

Vi har använt oss av både manliga och kvinnliga testgrupper när vi tagit fram dofterna. Samma metod har använts vid utvecklingen av logotype och förpackningsdesign. Vi tror att både män och kvinnor uppskattar snygg design på badrumshyllan. Vår passion är att skapa produkter värda att älska! 

https://beardmonkeysweden.se/

Ellwo startades som en hylling till kvinnorna i våra liv, våra mammor, flickvänner och döttrar.

Våra produkter bygger på kärlek, värme och omtanke som vi vill sprida till alla kvinnor. Resultatet är Ellwo Professional, ett svenskt varumärke framtagen för den kvinnliga marknaden. Vår intention var att ta fram en serie hårvårdsprodukter med lyxig design till ett förmånligt pris. Ellwo Professional består av fyra olika serier; moisturizing, volumizing, repairing och silver samt en serie och stylingprodukter. Dofterna i de olika serierna är noga utvalda för att harmonisera med varandra och med stylingprodukterna, så att du kan blanda som du vill. Produkterna i Ellwo Professional är veganska, sulfat- och parabenfria. Ingredienserna är noga utvalda och de flesta produkterna har UV-skydd och färgbevarande egenskaper.

https://ellwo.com

Om dig 
För att passa in i gänget hos HeadsUp och i rollen behöver du vara mycket driven och inte vara rädd för att ta egna beslut, du behöver också ha ett genuint intresse för manlig och kvinnlig skönhet. Du kommer få mycket ansvar och vi vill att du trivs med det. I gengäld kommer du snabbt utvecklas och få möjlighet att påverka företagets fortsatta tillväxt. 

För att lyckas i rollen har du:
Vi tror att du har ca 2 – 5 års erfarenhet inom marknadsföring, där du kan visa tydliga exempel på hur du har varit med och drivit marknad eller varumärken framåt. Du ska vara van vid att sätta upp strategier och arbeta efter en budget. Du kommer var en ledstjärna i vårt team och vi behöver någon som kan lyssna in visioner, är strukturerad och helt prestigelös och kan ta tag i de utmaningar som dyker upp inom företaget. Du brinner för att sätta våra varumärken på kartan.

Program du kommer jobba i:
InDesign, Photoshop, Illustrator. Du har självklart koll på Facebook Business, Commerce Manager samt Ads . Bra att kunna med ej ett krav: XD samt Premiere Pro.

Välkommen med din ansökan!

Skicka ditt personliga brev och CV till alexander@headsup.se. Vi genomför intervjuer löpande.

Tjänsten har möjlighet till heltid, men kan anpassas till viss del efter önskemål.

/Headsup AB

Share This